Jongens van de straat

Jongens van de straat

Ray, Lau en Març willen buiten spelen, het zijn jongens van de straat. En als ze binnen spelen, zijn ze van de straat. Muziek voor trottoir, salon en gazon.

Drie bevlogen muzikanten met meer dan 100 jaar podium- en studio ervaring spelen covers uit de jaren ’60, ’70 en ’80, met uitstapjes naar het heden. De band bestaat in juni twee jaar en heeft al een groot aantal optredens achter de rug. Na elk optreden wordt de band terug gevraagd of volgt er een nieuw optreden. Jongens van de straat is inzetbaar in zowel kleine gelegenheden als op grote festivals. In juni 2017 won de band haar eerste prijs: Nederlands Kampioen Straatmuzikanten.

Zanger en gitarist Raymond van Kooten speelde eerder met leden van Herman Brood’s Wild Romance, o.a. Danny Lademacher en Dirk van der Meij.

Bassist Laurens van Rens speelde ondermeer in de Jenner band en stond in het voorprogramma van Japan.

Drummer en vocalist Marcel Koster speelde ondermeer in de bands Burn the Blankets, De Vijf en Sons of the Desert. Daarnaast stond hij in voorprogramma’s van Golden Earring, Bløf, De Dijk, Van Dik Hout en De Kast.

Jongens van de straat speelt ook graag bij jullie, binnen of buiten. Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Marcel Koster via 0622972885 / jongensvandestraat@gmail.com . Of kijk op Facebook https://www.facebook.com/jongensvandestraat1/

Ga terug