Enthousiaste reacties op het “Sfeerproeven”

Dat niet alleen het NK, maar ook het “Sfeerproeven” aanslaat, blijkt wel uit  de reacties van enkele deelnemers aan dit onderdeel.

Deanne van Het Kadopakket: Inmiddels doen wij als winkelier alweer een aantal jaar mee aan het sfeerproeven in Elst. Een zeer gezellige dag met een hoop reuring in het dorp. We hebben ook altijd een kraam en komen dan met onze waren naar buiten om het publiek te laten zien wat voor producten we allemaal in ons kleine winkeltje hebben. Voor ons nog altijd een zeer geslaagde dag!!

Marijke van Brandenburg van de Wereldwinkel: Wij als medewerkers genieten altijd erg van de gezellige en afwisselende muzikanten voor onze deur. Wij laten het publiek op straat ook altijd meegenieten op ons kleine terras met een fair trade drankje en hapje. Ook dit jaar zijn we natuurlijk van de partij! Wij duimen voor mooi weer!

Evelien van Bakfeest en zo: De juiste sfeer met al die muzikanten en al het lekkers om te proeven maakt dat deze dag altijd een succes is. Dit evenement trekt veel publiek van buitenaf, dus een goed moment om je winkel te promoten. Ieder jaar laten wij het publiek weer proeven van het lekkers dat we maken en proberen we een gezellige sfeer te creëren waar iedereen van geniet.

 

 

Ga terug