‘Sfeerproeven’

Om het NK Straatmuzikanten nog gezelliger te maken en nog meer publiek hier enthousiast voor te maken, organiseren wij sinds een aantal jaren het “Sfeerproeven”. Het is de bedoeling, dat de zintuigen van het publiek door middel van het sfeerproeven worden geprikkeld. De mensen zullen worden uitgedaagd om te horen, ruiken, voelen, zien en proeven. Het wordt een multicultureel festijn: mensen aan kunst laten voelen, ondernemers die met een fietskar rondrijden om lekkernijen aan te bieden, eetbare bloemen, van alles is mogelijk.

Niet alleen bedrijven zijn welkom, maar ook particulieren die hun product willen tonen. Het moet dan wel te maken hebben met de zintuigen. Wij zijn dan ook op zoek naar mensen/bedrijven die iets te bieden hebben op het bovengenoemde gebied. Tot nu toe waren de verschillende standhouders afkomstig uit de omgeving. Mocht u van verder weg komen dan bent u ook van harte welkom.

De kosten voor het huren van een stand zijn € 20,00 voor CME-leden en € 30,00 voor niet leden, btw is niet van toepassing.

Voor meer informatie over het “Sfeerproeven” zie de pagina Overzicht gang van zaken “Sfeerproeven”.