De jongste deelnemer aan NK Straatmuzikanten komt uit het Overbetuwse Elst

Het NK Straatmuzikanten begint zaterdag 17 juni om 11:30 uur met de eerste klanken van de muzikanten. De Stichting NK Straatmuzikanten is altijd blij met de komst van de deelnemers, die hun uiterste best doen om het publiek te vermaken.

De leeftijd van de deelnemers variëren. Veelal is de leeftijd van de deelnemende solisten, duo’s en artiesten zo vanaf 19 jaar en ouder. Dit jaar zouden wij wederom een jonge deelnemer kunnen verwelkomen, namelijk eentje van 15 jaar. Zij is een singer-songwriter en zij is aangemeld door haar moeder. Volgens kenners is het meisje een talent, dat zingt en daarbij ook gitaar speelt.
Helaas, het meisje zag het nog niet zitten om dit jaar op het NK Straatmuzikanten haar zang- en gitaarkunst te tonen. Niet erg, volgend jaar volgt een nieuwe kans.

Uit het Overbetuwse Elst
Gelukkig heeft een jongedame uit het Overbetuwse Elst zich aangemeld om dit jaar aan het NKS deel te nemen. Met haar 16 jaar is deze deelnemer ook meteen de jongste artiest op ons evenement. Wij zijn dan ook uitermate blij met de aanmelding van de 16-jarige Elske. Zij hoopt zaterdag 17 juni een stap te kunnen maken in haar muzikale ontwikkeling.

De 16-jarige Elske uit Elst is dit jaar de jongste deelnemer aan het NKS. Foto: Eigen foto

Ga terug