Reacties op annuleren van NK Straatmuzikanten 2020

ELST – Direct na de beslissing om het NKS af te gelasten werden sponsors, gemeente Overbetuwe, Centrum Management Elst, deelnemers en andere belangstellenden op de hoogte gebracht.

Dat gebeurde op 8 april met een mail. Hieronder de binnengekomen reacties:

Volkomen begrijpelijk, we willen zelf ook niet in de greep komen van zo’n virus. De 19e juni 2021 zet ik in de agenda, we kunnen op die dag, dus vol goede moed op naar het nieuwe (coronavrije?) jaar 2021!
Groeten Wim Kerkhof (The Amazing Stroopwafels)

Jammer, maar begrijpelijk dat het straatmuzikantenfestival dit jaar niet door gaat. Ik hoop er volgend jaar weer bij te zijn.
Mvrgr André Bosman

Snap jullie besluit, jammer maar is nu even beter.
Met vriendelijke groet, Ernst Kooij (Vestigingsdirecteur Broekhuis Opel)

Helder, verstandig, begrijpelijk en natuurlijk ook jammer. Op naar betere tijden en op naar een mooi evenement volgend jaar! We zijn er dan graag bij en houden de berichtgeving in de gaten.
Hartelijke groet, Janita (Songbird)

Erg spijtig, maar helaas is het niet anders. Al veel voorbereidend werk gedaan maar dat heb je met het organiseren van een evenement. Laten we hopen dat er een moment komt dat we deze moeilijke tijd achter ons hebben. En dan gaan we met frisse moed weer opnieuw beginnen. Blijf gezond en we komen elkaar wel weer tegen in het centrum.
Met vriendelijke groet, Paul te Wierike (Centrummanager Elst CME)

Bedankt voor het bericht! Jammer maar begrijpelijk. Tot volgend jaar!!
M.vr.gr. Teus de Bruin (TeeBeeBrown)

Jammer zeg! We hebben zo’n leuke act ingestudeerd… Maar goed , hoort er allemaal bij… Kunnen we ons bij deze dan alvast weer inschrijven voor NKS 2021?
Vriendelijke groet van Ron (duo Joris en Ron)

Ga terug