Ute Lemper bij Jazz Lights Oberkochen 2024

Leitz Service B.V. in Elst is hoofdsponsor van NK Straatmuzikanten. Het Elster bedrijf heeft het hoofdkantoor in de Duitse plaats Oberkochen en jaarlijks heeft Leitz daar een groot internationaal jazzmuziekfestival.

Dit jaar is dat van zaterdag 9 tot en met zaterdag 16 maart. Onder de naam Jazz Lights 2024 heeft de organisatie opnieuw absolute topacts op het programma staan.
Sinds een aantal jaren weet Werkzeug-Produzent Leitz grote namen uit de jazzwereld naar Oberkochen te halen. Topact van het festival Jazz Lights is dit jaar niemand minder dan de musicalster Ute Lemper.
Topacts horen in de lange traditie van Werkzeug-Spezialisten Leitz in Oberkochen: Het bedrijf organiseert jaarlijks een jazzfestival – en heeft zich daarmee in de jazzscene een meer dan goede naam gekregen.
Dit jaar zullen jazzgrootheden Ute Lemper en zanger Mario Bionde acte de presence geven.

Nog een legendarische naam bij het evenement en deze keer uit de eigen regio: Rockgitarist Siggi Schwarz zal ook dit jaar weer op het festival erbij zijn. Ditmaal niet met een uitgebreid concert, maar met een gitaarworkshop getiteld ‘Bluesrhythms, akkoorden en grooves’. Dat vindt plaats in het Leitz-Auditorium op zaterdag 9 maart om 14:00 uur. 

Rockgitarist Siggi Schwarz geeft op zaterdag 9 maart om 14:00 uur een gitaarworkshop in het Leitz-Auditorium in Oberkochen. Foto: Kalle Linkert
Meer hierover weten? Kijk op: https://www.jazzlights.de/

Ga terug