Vaste acts met muziek bij AH Driessen, Jumbo Europaplein en Attent Tertzio Bachstraat

Evenals vorig jaar is er behalve in de Dorpsstraat van Elst ook volop van muziek te genieten bij drie van onze sponsoren. Een aanvulling vormt Tertzio aan de Mozartstraat. Kortom, Elst is zaterdag 17 juni vanaf 11:30 tot 17:45 uur geheel in het teken van muziek.

AH Driessen

Zo treedt het gezelschap van Smartlappen Koor Lingewaard, onder leiding van dirigent Jan Vos, wederom met hun ruim 30-koppige leden op met een aantal sessies. Dat optreden vindt plaats in de entreehal van AH Driessen aan de Valburgseweg.

JUMBO Macleane Europaplein

Bij supermarkt JUMBO Macleane aan het Europaplein bevindt zich voor de winkel bij de fietsenrek een speelplek voor de deelnemers aan het NK Straatmuzikanten.
Binnenin de JUMBO is dit jaar voor het eerst een vaste speelplek gecreëerd en op die zaterdag 17 juni zou het winkelend publiek verrast worden met het optreden van accordeonist Albert Barsch. Helaas heeft Barsch vanwege gezondheidsproblemen dat optreden afgezegd.
Daarvoor in de plaats geeft BeeKay Nimma acte de présence. BeeKay Nimma is het alter ego van zanger/gitarist en liedjesschrijver Bert Kabelaar. Als soloartiest heeft BeeKay Nimma een repertoire dat gaat van singer-songwriter tot country music en van Golden Oldies tot bekende crooners en easylistening.
Hij houdt zich ook vooral bezig met het schrijven, componeren en vertalen van liedjes voor zich zelf en anderen.
Meer info, kijk op: www.beekaynimma.nl

Attent Tertzio Bachstraat

Nieuw in dit rijtje is het optreden bij Tertzio (van Attent Zorg en Behandeling) aan de Bachstraat 29. Het optreden wordt verzorgd door de groepswinnaar van het NK Straatmuzikanten 2022. De leden van de Elster accordeongroep De Oldtimers geven op deze locatie een concert met heerlijke meezingers.

Ga terug