Voorzichtig begin van het Open Podium Elst seizoen 2021-2022

Voorzichtig begin van Het Open Podium Elst (HOPE)

De ‘vakantietijd’ is voorbij. Leerlingen van middelbare scholen mogen alweer fysiek in lokalen aanwezig zijn. Langzaamaan gaat het seizoen voor diverse verenigingen, instellingen en organisaties voorzichtig beginnen. Zo ook het Open Podium Elst, kortweg HOPE. De eerste editie van het seizoen 2021-2022 staat geprogrammeerd op vrijdag 24 september. Uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen.

ELST – Het heeft even geduurd, maar evenals voorgaande edities vindt het Open Podium Elst plaats in zalen- en partycentrum Onder de Toren aan de St. Maartenstraat 34 In Elst. De programmering van vrijdag 24 september bestaat uit drie acts met luistermuziek. Het gaat om muzikanten, die vanaf 20.30 uur in de spotlights staan.
Zo speelt en zingt singer-songwriter Alex B. bekend klinkende nummers. Elstenaar Alex B. is vaste deelnemer aan het NK Straatmuzikanten. Tijdens HOPE laat hij nummers horen van onder anderen Neil Young, The Beatles, BeeGees, Crosby, Stills & Nash en Jim Croce.
Een andere artiest is de in deze regio bekende muzikant Rinie van Rijsingen, beter bekend onder zijn artiestennaam Ronnie Rabble, the medley man. Hij brengt een breed repertoire ten gehore en dat gaat van The Beatles, The Rolling Stones, Lou Reed tot aan The Monkees.
De organisatie heeft op het laatste moment Teus de Bruin en een vriend, beter bekend onder de artiestennaam TeeBee Brown & Friend, weten te strikken voor een optreden. TeeBee Brown & Friend brengen voornamelijk Nederlandstalige muziek in een bluesy sound. Kortom, een muzikale avond voor jong en oud.
Wie altijd al op het podium wil staan, of wie zin heeft om een keer het publiek te laten horen wat hij/zij zoal in zijn/haar mars heeft, kan dat doen tijdens het Open Podium. Wie eind oktober wil optreden, die meldt zich aan vóór 24 september via 06-53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl
Entreegeld
Publiek is bij HOPE altijd welkom, zoals gezegd met inachtneming van de 1,5 meter afstand. De entree bedraagt 2 euro. Info: 06-53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl

Elst, september 2021

Ga terug